TER MARSCH & CO ROTTERDAM

TER MARSCH & CO ROTTERDAM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 116 beoordelingen
20 dec 2020 om 20:24 Ik heb goede ervaringen met Ter Marsch & Co als restaurant. Helaas kreeg ik nu de verkeerde burger (met vlees) geleverd, terwijl ik een vegetarische besteld had. Dit kon ik niet doorgeven doordat het restaurant geen telefoonnummer (in gebruik) heeft.
18 dec 2020 om 21:07 Mooi op tijd en rekening gehouden met ‘dieet’wensen. De jongen maakte er een opmerking over waardoor ik wist dat mijn berichtje goed was doorgekomen. Top!
14 dec 2020 om 12:08 Bijna 45 euro voor een koude patat een hamburger die zo hard gegrild was dat bij een hapje het broodje in stukken brak sorry maar het geld niet waard
12 dec 2020 om 8:30 Amazing!! Fresh when delivered! Best burgers in Rotterdam.
7 dec 2020 om 11:21 Ik schrijf nooit reviews, maar omdat er toch een aantal negatieve reviews staan hierbij mijn positieve ervaring. De burgers en het buikspek waren echt super lekker, evenals de friet met chipotle! Niet super warm, maar dat heb je nou eenmaal met bezorgen.
1 nov 2020 om 9:13 Burger was lekker maar helaas koud omdat de bezorger er 50(!) minuten over deed ipv de aangekondigde 25 min. Ceasar salade was lekker, maar wel een beetje aan de zoute kant.
28 okt 2020 om 7:19 Heerlijk !
24 okt 2020 om 21:43 Heerlijke burger, bezorgd volgens planning! Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.
29 feb 2020 om 23:10 Goed op tijd bezorgd en warm. Lekkere burger.
17 feb 2020 om 14:08 this restaurant makes the best burgers of the town however burgers are usually cold and overcooked in delivery
21 jan 2020 om 0:15 Ik bestel vrij veel via thuisbezorgd en schrijf zelden een review. Dit was echt ondermaats, een koude en niet gare burger. Zeer teleurstellend, was echt niet te eten. Je verwacht veel meer, voorkom teleurstellingen en bestel hier niet
19 jan 2020 om 20:19 De spareribs zouden volgens het restaurant op houtskool gegrild zijn. Niets daarvan, ze waren gekookt. De kool salade was atjar. Uit een potje? Kwaliteit slecht, geen ster waard, maar ik moest minstens één ster aanklikken, vandaar toch een ster.