TER MARSCH & CO ROTTERDAM

TER MARSCH & CO ROTTERDAM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 124 beoordelingen
4 mei 2021 om 20:35 Burgers prima maar er werd niet gekeken naar de opmerkingen ivm intoleranties
4 mei 2021 om 16:32 My food was delicious but super cold. The driver didn't arrive to correct place for a long time.
3 mei 2021 om 22:14 Lekker burgertje hoor, bietje duur maar wel te nassen
2 mei 2021 om 20:00 Thank you, as always absolutely amazing burger. Was happy to see my favorite restaurant is back on track ❤️
29 apr 2021 om 22:39 Ter plaatse is altijd beter, transport zorgt voor wat kwaliteitsverlies. Desalniettemin beste burgers van Rotterdam! Mensen die 1 ster geven mogen blij zijn dat TerMarsch dit überhaupt kan via thuisbezorgd, doe gewoon normaal en steun ze door deze periode
20 dec 2020 om 20:24 Ik heb goede ervaringen met Ter Marsch & Co als restaurant. Helaas kreeg ik nu de verkeerde burger (met vlees) geleverd, terwijl ik een vegetarische besteld had. Dit kon ik niet doorgeven doordat het restaurant geen telefoonnummer (in gebruik) heeft.
18 dec 2020 om 21:07 Mooi op tijd en rekening gehouden met ‘dieet’wensen. De jongen maakte er een opmerking over waardoor ik wist dat mijn berichtje goed was doorgekomen. Top!
14 dec 2020 om 12:08 Bijna 45 euro voor een koude patat een hamburger die zo hard gegrild was dat bij een hapje het broodje in stukken brak sorry maar het geld niet waard
12 dec 2020 om 8:30 Amazing!! Fresh when delivered! Best burgers in Rotterdam.
7 dec 2020 om 11:21 Ik schrijf nooit reviews, maar omdat er toch een aantal negatieve reviews staan hierbij mijn positieve ervaring. De burgers en het buikspek waren echt super lekker, evenals de friet met chipotle! Niet super warm, maar dat heb je nou eenmaal met bezorgen.