TER MARSCH & CO ROTTERDAM

TER MARSCH & CO ROTTERDAM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 101 beoordelingen
29 feb 2020 om 23:10 Goed op tijd bezorgd en warm. Lekkere burger.
17 feb 2020 om 14:08 this restaurant makes the best burgers of the town however burgers are usually cold and overcooked in delivery
21 jan 2020 om 0:15 Ik bestel vrij veel via thuisbezorgd en schrijf zelden een review. Dit was echt ondermaats, een koude en niet gare burger. Zeer teleurstellend, was echt niet te eten. Je verwacht veel meer, voorkom teleurstellingen en bestel hier niet
19 jan 2020 om 20:19 De spareribs zouden volgens het restaurant op houtskool gegrild zijn. Niets daarvan, ze waren gekookt. De kool salade was atjar. Uit een potje? Kwaliteit slecht, geen ster waard, maar ik moest minstens één ster aanklikken, vandaar toch een ster.
23 dec 2019 om 20:17 IK HEB EXTRA BETAALD VOOR TRUFFELMAYO BIJ MN FRIET, MAAR DIE WAS ER NIET!!
23 dec 2019 om 7:13 Tijd 2x verandert, daardoor heel lang moeten wachten.
10 dec 2019 om 21:38 geef gul een fooitje aan de bezorgers mensen! deze jongens fietsen door weer en wind om ons eten warm te bezorgen
9 dec 2019 om 11:30 The meat was cooked poorly.
23 nov 2019 om 8:00 Burger en Frites waren lauw. Frites bestond voornamelijk uit kleine stukjes, gelijk kruimels. Iets wat je thuis na het bakken weggooit. De Koolsalade had ik beter uit een pot Conimex kunnen halen. Deze bestelling was een zware teleurstelling.
22 okt 2019 om 11:05 Burger was nat geworden. Friet was echt hard allemaal kleine stukjes ook.
6 okt 2019 om 12:28 I don’t get why my order wasn’t delivered and either way, why it was delivered to another establishment.
25 jul 2019 om 18:22 Snel geleverd. Deze keer minder goed omdat het hamburgerbroodje erg nat was van teveel saus. Het eten zelf was ook te veel afgekoeld. Maar meestal is de kwaliteit wel echt top.